Szertefoszló álarc

Szerző
Lili Ann Daniels

Alejandra da Silva Perez, Mercodia fiatal hercegnője szerelmi házasságról álmodozik, azonban országa kétségbeejtő anyagi helyzete miatt gazdag kérőt kell találnia. A vonzó és sármos Richard Smythe, Hemsby grófja kiváló parti volna a lány számára, de kalandjai miatt túl gyakran szerepel az európai pletykalapok hasábjain, ezért Alejandrát óvatosságra intik a férfival kapcsolatban. Bár fellobban közöttük a szikra, egy incidens megakadályozza, hogy elmélyítsék kapcsolatukat. Házasságkötésük megoldást jelent a problémáikra, de idegenként élnek egymás mellett. A hercegnő kimért és rideg maszkja elrejti valódi érzéseit és félelmeit, miközben egyre világosabbá válik számára, hogy élete eddigi legnagyobb kihívása elé néz.
Vajon Richard elég türelmes ahhoz, hogy lebontsa a köztük magasodó falakat és vele együtt felesége álarcát? Alejandra képes arra, hogy országát elhagyva új életet teremtsen magának Angliában? Az előttük tornyosuló udvari és magánéleti problémák közelebb hozzák őket egymáshoz, vagy végérvényesen szerelem nélküli házasságra kárhoztatják mindkettőjüket?
Richard régi szeretőjének felbukkanása, a trónkövetelő rokonok intrikái, egy rejtélyes alak visszatérése, könnyek és sérülések mind közrejátszanak abban, hogy Alejandra mozgalmas 2023-as esztendőt éljen át.
Lili Ann Daniels negyedik regénye az udvari élet világába kalauzolja el az olvasót!