Elveszetten

Szerző
Claire Fuller

"Erőteljes, gyönyörű írás." - The Times
Jeanie és Julius ötvenegy éves, és még mindig édesanyjukkal, Dottal élnek
egy kis angol faluban. A ház, ahol egész életükben laktak, az egyetlen védelmükaz őket körülvevő modernizálódó világgal szemben. A négy fal közt zenélnek, a kertben pedig mindent megtermelnek, ami a túléléshez szükséges. Egy kívülállószemében ez a ház szegényesnek tűnhet, számukra viszont az otthon.
Ám amikor Dot váratlanul meghal, gondosan felépített világuk darabjaira hullik.
A kis ház, amit mindennél jobban szerettek, és a biztonság, amit a hely nyújtott
számukra, semmivé lesz. A tulajdonos kilakoltatja őket, így az ikrek kénytelenek
szembenézni a valóság kegyetlen igazságaival.
Julius a húga iránt érzett lojalitása és a függetlenség iránti vágya között vergődik, míg Jeanie azért küzd, hogy munkát és otthont találjon mindkettejüknek.
És amikor már úgy tűnik, hogy van kiút, megdöbbentő titok kerül napvilágra az anyjuk múltjából. Az ikrek kénytelenek még azt is megkérdőjelezni, kik is ők valójában, és amit a családjukról tudnak, az mennyiben igaz.

A díjnyertes szerző, Claire Fuller mesterien épít fel egy történetet az áldozatvállalásról és a reményről, a hajléktalanságról és a nehézségekről,a szerelemről és a túlélésről. Két, peremre szorult és mégis figyelemre méltó ember régóta őrzött családi titkokra bukkan, és a maguk módján helyrehozzáka múltat, felépítik a jelent, és újrakezdik a jövőt.
Hagyd, hogy magával ragadjon!